De inboedelverzekering biedt dekking tegen schade of diefstal van uw inboedel. Het is verstandig om naast een opstalverzekering ook deze verzekering af te sluiten. Zo bent u zeker dat bij onverwachte gebeurtenissen alles van en in uw huis verzekerd is.

Doorgaans is er veel gedekt onder deze inboedelverzekering; naast uw meubelen en huisinrichting zijn ook zaken zoals een fiets vaak verzekerd. U kunt tegenwoordig eenvoudig online alle inboedelverzekeringen vergelijken.

De inboedelverzekering is een uitgebreide verzekering met een ruime dekking. Onder de verzekering van je inboedel vallen namelijk alle roerende zaken die tot je huishouding behoren. Zo vallen kleine huisdieren en (brom)fietsen ook onder de inboedelpolis. Controleer wel de voorwaarden waaronder schade wordt vergoed. De verzekeraar keert de nieuwwaarde of dagwaarde uit van je inboedel. Dat hangt af van de waarde van de inboedel op het moment van beschadiging of diefstal. Meer hierover lees je in de voorwaarden van je inboedelpolis.

Goedkope inboedelverzekeringen

Aanbieder Product

Unive inboedelverzekering

FBTO inboedelverzekering

Wit Geld inboedelverzekering

Tips

  • Afsluiten woonverzekering
  • Opstalverzekering duurder door klimaatverandering
  • Inboedelverzekering duur
  • Premie woonverzekering kan flink verschillen
  • Informatief:

    dagwaarde fiets bepalen, dagwaarde fiets, waarde fiets bepalen, dagwaarde fiets berekenen, dagwaarde meubels berekenen, inruilwaarde fiets