Een pensioenverzekering biedt u de mogelijkheid om te sparen voor uw pensioen. Het bedrag wordt uitgekeerd op uw pensioendatum, waarmee u een direct ingaand pensioen kunt kopen.

Doorgaans wordt een pensioen geregeld bij de werkgever. U dient dan uw pensioen op te bouwen bij de verzekeraar waar uw werkgever afspraken mee heeft gemaakt. Het voordeel is dat ook uw werkgever premie inlegt. Het kan ook zijn dat uw werkgever geen pensioenregeling heeft. In dat geval bent u vrij om zelf een pensioenverzekering af te sluiten.

Meer informatie

Er zijn diverse verzekeraars die pensioenverzekeringen aanbieden. Een van de verzekeraars is de bekende Nationale Nederlanden. Zij bieden bijvoorbeeld het product Pensioensparen aan. Fiscaal vriendelijk sparen voor uw pensioen met een relatief hoge rente.
Bekijk meer informatie over de pensioenverzekering van Nationale Nederlanden.

Informatief:

pensioenverzekering, pensioenverzekering berekenen, pensioen kopen, pensioen kopen berekenen, pensioen aankopen berekenen, pensioen verzekering, pensioen inkopen, pensioenuitkering kopen, pensioen aankopen, https://yandex ru/clck/jsredir?from=yandex ru;search;web;;&text=&etext=1820 lUKCmzG1dr46w0A4hJq-YuBGFe5YW_9-SMwgbuCaagFvSPKiBdYS_bJ22M4eV5Pw8GLgVbE6d0wPP1aGthkoWg ea14f1625c42a8e4d2e32b51a3ad2be98dd146c5&uuid=&state=_BLhILn4SxNIvvL0W45KSic